Vyhledávání:
Přihlášení:
Reklama:


Květiny objednávejte a posílejte kamkoli





04.11.2009, z rubriky Nástěnka, autor: Šárka
PR: Kulinářský koncert na G Hotelu Luleč
Večeře při svíčkách, sněhově bílé ubrusy, značková vína a na talířích srnčí carpaccio, kachní paštika, kančí ragů anebo křepelka pečená na oříškovém másle se smetanovými fazolkami. Tyto a ostatní pochoutky si užijete pouze na Svatomartinských a Zvěřinových hodech na G Hotelu v Lulči.

SVATOMARTINSKÉ MENU    11. – 15. 11. 2009



Předkrm

50g  Jemná kachní paštika s hruškovým čatní                                                        89,-

Polévka

Domácí houbová polévka                                                                                        35,-

Hlavní chod

¼ ks  Svatomartinská husa s červeným zelím, karamelovými jablky a bramborovými lokšemi                                                                                                                   229,-

¼ ks   Staročeská pečená kachna s bílým zelím a karlovarským knedlíkem            189,-

Dezert

Švestkové ragů flambované slivovicí s domácí makovou zmrzlinou

s oplatkami „Boží milosti“                                                                                       85,-

Celé menu s jedním z hlavních chodů                                                                     399,-


 ZVĚŘINOVÉ HODY 20. – 22. 11. 2009



 


Studené předkrmy


70g  Srnčí carpaccio s malinovou zálivkou a mandlemi                                            135,-

70g  Zvěřinová paštika v kabátku ze slaniny s brusinkovým dipem                           95,-

Teplé předkrmy

70g Jelení játra na portském víně s brusinkami v bylinkovém košíčku                     135,-

Polévky

0,3l Bažantí vývar s masem a celestýnskými nudlemi                                                  35,-

0,3l Liškový krém s opečenou panchettou                                                                   35,-

Těstoviny

150g    Papardelle se zvěřinovým ragů a hoblinkami parmazánu                              155,-

Hlavní chody

150g  Jelení steak s tymiánovými dukátky, lišková omáčka                                      255,-

150g Srnčí hřbet marinovaný v jalovci s houbovými šťouchanými bramborami 
a portskou omáčkou                                                                                                  215,-

200g  Srnčí kýta na smetaně se špekovým knedlíkem                                               185,-

150g   Dančí kýta na zelenině s bílým zelím a bramborovými knedlíky                       185,-

150g   Kančí ragů s bylinkovými spetzlemi                                                                 185,-

150g  Zajíc na dijonské hořčici, karlovarský knedlík se švestkami                            165,-

150g  Marinovaná bažantí prsíčka na křupavém salátě s malinovou zálivkou          145,-

1 ½ ks Křepelka pečená na oříškovém másle se smetanovými fazolkami                  225,-

Dezerty

Tvarohové knedlíčky s omáčkou z lesních plodů                                                           65,-

Čerstvé lesní ovoce podávané v domácí oplatce s rozmarýnovou pěnou mascarpone  65,-

                   Přejeme Vám dobrou chuť a příjemně strávený večer.

                                                      G Hotel Luleč

  rezervace na tel.: 517 353 258

 

© Copyright 2006-2018 Šárka Patermannová, Jan Čepelák. Obsah stránek je duševním vlastnictvím uvedených autorů a přebírání obsahu je bez písemného svolení nepřípustné.
© Copyright 2005-2018 VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., (poskytované regionální zpravodajství)
© Copyright 1998-2018 MAFRA a.s. (poskytované zpravodajství)
Obchodní podmínky pro využívání služeb portálu http://www.vevyskove.cz
cd_754ac392c2a04bf542b8627cf8748fe3