zpět na tiskové zprávy

Fotbalisté Vyškova mají znovu vysoké ambice, odstartovali vítězně

Fotbalisté Vyškova mají znovu vysoké ambice, odstartovali vítězně
Vyškov, 22. července 2023 – Třetí ročník ve druhé nejvyšší soutěži zahájili hráči MFK Vyškov. V sobotu 22. července vstoupili do nové sezony domácím utkáním s Příbramí. Vyškov zápas zvládl, o vítězství rozhodl v nastaveném čase. Na konci měsíce pak fotbalisté změří síly s pražskou Duklou, ve středu 2. srpna je na drnovickém stadionu čeká bitva s nováčkem z Kroměříže.

Dá se tak očekávat, že již od začátku musí Vyškov podávat stoprocentní výkony, aby pravidelně bodoval. Ambice po fantastické minulé sezoně zůstávají. Vyškovští fotbalisté se zařadili mezi elitu druhé ligy a ještě na začátku června bojovali v baráži o nejvyšší soutěž. Na prvoligový Zlín sice nakonec nestačili nejtěsnějším součtem skóre 0:1, ukázali však, že ambice ani kvalita jim nechybí.

Přestože Vyškov na jaře 2023 nepostoupil do Fortuna ligy, nejlepší umístění v klubové historii klubu mu už nikdo nevezme. Svěřenci trenéra Jana Kameníka se tak pokusí na rozdělanou práci navázat a znovu být konkurenceschopní.

Veškeré informace o zápasech MFK Vyškov fanoušci najdou na oficiálních stránkách klubu www.mfkvyskov.cz, kde lze samozřejmě zakoupit i vstupenky na jednotlivá utkání.

Text: Tadeáš Mima

28.07.2023